24.8.13

little biscolata man:)



slm bu aralar çok yorucu günler geçiriyorum oğlumun doğum günü postunu bile yayınlayamadım :(. Göktürk artık kocaman oldu sürekli anne anne anne diyerek peşimde dolaşıyor dakikada  en az 20 defa anne diyor sabahları gelip yine beni anne anne anne diyerek uyandırıyor. Kendine oyunlar yaratıyor arabalarla oynamaya bayılıyor vın vın diye sürüyor onları:) küçük adam işte yalnız bu aralar hiç iştahlı değil kahvaltıda artık neredeys ehiç  bişey  yemiyor peynir yumurta yiyen çocuk artık yemiyor doktor bu dönemin geçici olduğunu söylüyor umarım öyledir ama beyfendi patates kızartmasına, makarnaya ve pilava bayılıyor ve kendi çatal kaşığını kullanıyor bu çok hoşuma gidiyor:) . Özerkliğini kazanmaya başlıyor artık bu fotoğraf doğum günü sabahından papyonla ve altındaki beziyle çok seksi görünüyor değil mi?:) böyle bir pozu uzun zamandır çekmek istiyordum serserim benimm









balonların arasındaki  MİNİK biscolata erkeğini bulabildiniz mi?




bu fenerbahçe tişörtünü amcamız almış göktürk de severek giyiyor.Yumurcak bu aralar çok yaramaz  minik bir fare gibi her deliğe girmeye çalışıyor:) elektronik eşyalarla oynamaya da bayılıyor elinden kumandaları zor alıyoruz her an tetikte olmak gerek.


 kaptan şoför Göktürk yollarda erkeklerde bazı şeyler içgüdüsel galiba :)







işte günlerimiz onun ilklerine tanık olmakla geçiyor her yeni gün onun bir çeyler keşfedişini keyifle izliyoruz zamanın ne hızlı geçtiğini bir kez daha görüyoruz onda.Ona sahip olduğumuz  için her an şükrediyoruz.

2 yorum:

Kobicanin Dünyası dedi ki...

Maşallah oğlunuz çok tatlı,blogunuzu yeni keşfettim bana da beklerim :)

Unknown dedi ki...

teşekkür ederim gelicem:)