29.8.14

vintage saat & melek kanadı & sonsuzluk




Bu aralar vintage modası hakim her yerde.Bende etkilendim bu modadan ve kendime bu beyaz vintage saati aldım instagram alışverişimden. Instagramdan ilk defa alişveriş yaptım ve çok memnun kaldim bu pembe bileklik de yanında hediye geldi pek mesut oldum. Güzel bir kombin oldu.





Zarif altın takıları çok severim bunlar da zevkle kullandığım altın takılarım. Taşlı sonsuzluk kolyem ve taşlı melek kanadı kolyemi beraber kombinliyorum bazı kolyelerin uğuruna inanırım. Bu fotoğraflarımı telefonumdan silmiştim , bilgisayardan instagram hesabıma girerek aldım o yüzden fotoğraf kalitesi düşük çıkmış. Instagramdaki görüntüleri daha canlı ve net idare edin artık:) beni takip etmek isterseniz esraveminikadam  olarak bulabilirsiniz.






instagram günlüğüm




Instagramda bu hafta neler  paylaşmışım bakalım:) Geçen gün işten eve gelince  kendime böyle bir meyve tabağı hazırladım ve dergimle keyif yaptım. Yıllardır severek alırım bu dergiyi güzellik moda alışveriş adına yeni şeyler öğrenirim.Bazen de sadece kafa dağıtmak için resimleri incelerim, şunu şunu almalıyım diye not düşerim.






Geçen pazar denizden eve geldikten sonra oğluma bu meyve tabağını hazırladım.Karpuza bayılıyor oğlum. Oğluma hamileyken en çok yediğim şey karpuz ve peynirdi bundan dolayı oda karpuza çok düşkün meyveyle hiç aram yoktur yaz meyvelerinden karpuzu ve üzümü severim ha bir de şeftali o kadar  ama yemeye zorluyorum kendimi. Abur cubur ,çerez in meyve out bende:)





 Gelelim alışveriş mevzusuna bu kalpli minik kokulu keseleri english home dan aldım ve çekmeceme yerleştirdim. Kokuları bir müddet sonra gidecek ben de  kendi parfümümden keselere  sıkıp kullanacağım. Minik şeyler beni hep mutlu etmiştir.







Bu kelebekli  ikili saksı da yine english home alışverişinden, % 50 indirimle sepetime girdi. Çok ama çok beğendim kendisini makyaj masama transfer ettim. İçine fırçalarımı, göz kalemlerimi ve rujlarımı koydum. Ben de kutu organizer takıntısı var. Herşey kutu içinde olacak ki aradığımı kolayca bulabileyim. Eşime göre her yer ıvır zıvır dolu oda ayrı konu:)





Gelecek seferdeki instagram günlüğümde buluşmak üzere herkese mutlu hafta sonları...













28.8.14

"maşasız romantik su dalgası yapımı"




 Herkese slm bugün süper pratik  bir saç videosu ile karşınızdayım.Romantik su dalgalı saçlara kim hayır diyebilir ki? Maşa kullanmadan nasıl su dalgası yapılır?Bu videoyu izlediğime çok mutlu oldum hem maşa kullanmıyorsunuz saçınız hiç bir ısıya maruz kalmıyor hem de kuaföre vereceğiniz para size kalıyor:) Kuaföre vereceğim parayı English home da harcarım mesela:)Ben bugün bu modeli uyguladım ilk denemeye göre iyi oldu fakat saçlarım kalın telli olduğu için saçlarımın  arkaları çok iyi olmadı ama önler, yanlar hoşuma gitti. 2.yapışımda eşimden yardım alacağım sağolsun yapar saçlarıma fön çektirmişliğim, tırnaklarıma  oje sürdürmüşlüğüm  var vaktiyle:)






ve bu da  bugün benim yaptığım nasıl olmuş? İkinci seferde bu işlemi geceden yapacağım sabaha bukleli bukleli uyanacağım hi hi hiii






hep güzel ve  bakımlı kalmanız dileğiyle sevgili küçük hanımlar:)

26.8.14

pazartesi kombinim:) 25.08.2014





 Buradan bir ceeeee deyip kaçacağım. Blogumu çokkkk özledim pazartesi kombinimle size merhaba diyeyim dedim. Eşimin çektiği  foto biraz flu çıkmış idare edin artık evdeki afacandan kurtulmak için merdivende poz verdim:). Yavruağzı bluzum yeni çok beğenerek aldım modelini vitrinde görür görmez bu benim olmalı dedim:).Siyah streç pantolonumda hafta sonu alişverişinden   onu da çok sevdim. Dolgu topuk kot hasır ayakkabılarım çok rahat. Gelelim mavi çantama uzun zamandır böyle büyük bir çanta istiyordum sonunda buldum.Bu sene bebek mavisi moda ama ben o renk bir çanta bulamadım,büyük çantalar günlük hayatta kurtarıcı oluyor benim gibi ıvır zıvır taşımayı seviyorsanız.





evden çıkmadan poz verilir:)




İşyerine gelinir ve bir limonata ile hemen serinlenir valla kantinimizin limonataları çok başarılı, acayip ferahlatıyor. Alanya sıcaklarında kavruluyoruz ben hep audrey hepburn topuzumla dolaşıyorum ortalıkta. Yazın saçlarımı hiç açık bırakmadığım doğrudur.




                bluz / : butik
                       pantolon /: koton
                                              ayakkabı /:  twigy                            
             çanta /: tod's

 en yakın zamanda yine burada olacağım sevgiler:)