5.6.14

Bir kuaför, bir kitap ve bir mini raf hikayesi:) (100.yayınım)


Slm:) Geçen pazartesi kuaföre gittim saçlarıma fön çektirdim bana terapi gibi geldi malum ev iş çocuk derken kendime kısıtlı zamanlarda vakit ayırabiliyorum neyse bunada şükür.:) Burada hava sıcak oldugu için genellikle saçlarımı topluyorum meşhur topuzumu yapar dişarı çıkarım. Topuzlu saçları seviyorum daha bir asil görünüyor sanki.... İleriki günlerde saçlarımın renginde bir değişiklik yapmayı planlıyorum görüntüsünden çabuk sıkılanlardanım. Kuaförden mutlu ayrılan ben hi hi hi:)


Bu aralar bu kitabı okuyorum. Kristin Hannah'ın hikayelerini beğeniyorum.Yazarın daha öncede "Kış Bahçesi" kitabını okumuştum ve çok beğenmiştim, tavsiye ederim. Yatmadan önce kitap okumaya bayılıyorum aslında yatakta yayıla yayıla kitap okumak hoşum gidiyor desem daha doğru olur:)


Ne zamandır yatak odama minik bir kitaplık istiyordum sonunda oldu. Yatağın tam karşısına bu rafı koyduk çok hoşuma gitti bakıp bakıp mutlu oluyorum. Birkaç mum ve birkaç objeyle rafımı süsledim. Yatak odasını minik bir yaşam alanına dönüştürmüş oldum. Yatak odamız büyük olduğu için köşede berjerimizde var bu da sevdiğim bir başka detay. Kitabımı alıyorum geçiyorum koltuğa ayaklarımı uzatıp keyifli keyifli okuyorum kitabımı. İşte böyle benden şimdilik bu kadar  sevgiyle kalın! Instagramda beni  takip etmek isterseniz "esraveminikadam " adıyla beni bulabilirsiniz.



6 yorum:

Unknown dedi ki...

tepede bir topuz hepimizin kurtarıcısı ama fön çok yakışmış bu arada kitaplıkda çok güzel olmuş iyi okumalar:)

wishingbeauty blog dedi ki...

ne hoş bir yazı olmuş:) çocuktan sonra kuaföre gitme sıklığının azalması konusunda katılıyorum sana.yazının başlığına bayıldım:)instagramdanda takip isteği gönderdim.sevgiler

Swotpisces dedi ki...

Arada kuaför iyi geliyor cidden insana, kitaplık da çok şirin olmuş...

Melislicious dedi ki...

cnmm fön gerçekten çok yakışmış sana harika görünüyorsun:))) kitaplığın da çok cici güle güle kullan:P

gooogoook dedi ki...

Saçlar çok hoş hakikaten Çok yakışmış kuaföre daha sık gidilmeli kuaförler terapi gibi geliyor gerçekten.

Durucayaşamak-Eda dedi ki...

esracım bu raf harika olmuş yatak odasında güzel bir detay