2.9.13

dolaba eklenenler...

 
 
 
 
 
 
 
 
Cumartesi günümü alışverişe ayırdım sezon sonu indiriminden yararlandım.:)  bu sandaletler Koton'dan  ( 35liraya aldım)  bunların  rengarenk  oluşuna  bayıldım sandalet  delisiyimdir yazın sandaletten başka bir şey giyemem
 
 
 
 



 

 
 







 



 Bu tişörtün de omzundaki püskül detayına bayıldım ve 9 liraya aldım. Beyaz tişörtlere her zaman  her yerde ihtiyaç var.







 bu beyaz atlet ise yine Koton'dan ( 20 lira ) atletin güpürlü bir görünümü var dün gece  dışarı çıkmıştık atletimi turuncu eteğimle kombinledim gayet hoş oldu. Bu arada biz bebekten sonra  ilk defa gece gezmesine çıktık, içkimizi içtik, canlı müzik dinledik o  kadar iyi geldi ki babannemiz sayesinde hoş bir gece geçirdik umarım devamı gelir.:) bu atletin siyah rengini de alacağım.






pentideki  % 70  indiriminden bende faydalandım. Fiyatlar bayağı düşmüştü. Siyah  etekli bikini takımı 24 liraya geldi.





aynı eteği  birde pembe üstle tamamladım. Pembe ile siyahın uyumunu seviyorum. Sonuç olarak  birkaç parça alışveriş yapıldı ve eve mutlu dönüldü.:)
 
 

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım bütün cicilerine bayıldım, özellikle sandaletini çok beğendim, güzel günlerde giy :)
Bu arada biz Çınar'Dan sonra ilk gece gezmemizi 23 aylıkken yapmıştık, halen ikinci gecemiz olmadı :D Bakalım kısmet inşş tekrarları olur gezmelerimizin :)Sevgiler canım..

Unknown dedi ki...

teşekkür ederim sibelcim biz o zaman erken davranmışız bizimki 13 aylık şu an:) arada böyle kaçamaklar ruha çok iyi geliyor 2. gece de yakındır inş

Kuzununannesi dedi ki...

pentı bıkını ustumuss aynı sandaletler ıse nefıs