1.5.13

hatırlanmaya dair...


hatırlanmak güzel şey ve hatırlamakta tabi... Bazen  çok uzaklardan  dosttan gelen minik bir paket, masanıza bırakılmış bir fincan kahve,  dolabınıza bırakılmış güzel bir not, mutlu bir ana tanık olmak için gelen bir davetiye, ansızın kapıda beliren arkadaşlar dostlar hatırlanmanın en güzel örnekleri olsa gerek.... Bunlarda benim yüzümde haşarı bir çocuk gülümsemesi bırakan minik ve tatlı hatıralar diyarından gelenler:)
 





bu şirin mi şirin kitap ayracı sevgili öğrencim Zülfiye'den çok hoşuma gitti kitabımın arasında çoktan yerini aldı böyle düşünceli öğrenciyi kim sevmez???







bu minik su matarasıda sevgili Pelin hoca'dan:)  GÖKTÜRK'ün ilk matarası minik aslana aslanlı matara sevdim:) böyle bir şeye ihtiyacımız vardı doğrusu





bu müzik kutusu ise Findandiyalı dostlarımızdan oğluşumun elinden düşmedi bütün gün:) dostlarımız birde gül şarabı getirmişler bize özel bir günde tadına  zevkle bakılacak.







 ve  müzik kutusundan çıkan muhteşem lezzetli kurabiyeler kaç tane yedim hatırlamıyorum :) sıkı bir diyete girmenin zamanı geldi de geçiyor doğum sonrası bana hatıra kalan 5  kilodan kurtulmam gerek hem de hemen:)






her zaman  güzel  hatırlanabilmek dileğiyle



7 yorum:

Unknown dedi ki...

Gerçekten çok doğru dostlardan gelen minik hediyeler insanı çok çok mutlu ediyor. O hınzır çocuk mimiklerine zaman zaman ihtiyaç duyuyoruz. Hediyeleşmek gerçekten terapi gibi geliyor insana... Bol hediyeli günler dileğiyle... :)

Unknown dedi ki...

teşekkür ederim sedacım minik sürprizler tat katıyor hayata belki bir gün seninlede hediyeleşiriz:)

Unknown dedi ki...

sedacım yanlışlıkla yorumunu sildim ya kusura bakma:)ne yazmıştın???

Unknown dedi ki...

hocammm ;) blogunuzda yer almak da bana hediye oldu teşekkürler ;) yine çok şeker bir post olmuş :)

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

murat her ikisi içinde üzülmelisin bence:)

Banu dedi ki...

Sevdiklerinin hayatında küçücük izler bırakmak kocaman duyguların oluşmasını sağlıyor. İnsanı mutlu etmek kolay aslında, biraz ince düşünmek gerekiyor sadece. Misafirliğe gittiği evden harika bir hediyeyle çıkan o kişinin boynundaki kelebeklerden birinin selamıyla:)