5.5.13

anneliğe dair

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
" BANA OKUDUĞUM KİTAPLARIN EN GÜZELİNİN HANGİSİ OLDUĞUNU SORARSANIZ
SÖYLEYEYİM; ANNEMDİR."   Abraham Lincoln

bebeğime geçen gün kızamık aşısı yapıldı normalde 1 yaşından sonra yapılan bu aşı takviminin tarihi değiştirilmiş. 1 doz 9. ayını doldurduktan sonra diğer doz ise 1 yaşında yapılacakmış artık.Bebeğim  şu an 75 cm boyunda ve 12.100 gr  olmuş:). Aile hekimliği sisteminden çok memnunuz her an telefonla arayıp her gelişmeyi değişimi haber veriyorlar. Bebeğim çok güçlü çok cesur doğru dürüst ağlamadı bile aşı sırasında. Minicik bedenini  göğsüme alıp sarıp sarmalayınca öpüp koklayınca  hemen sustu. Bebeğim inşallah her zaman derdine dermanın olabilirim annem.  



"bir kadın, anne olana kadar çocuktur"! A. STRINDBERG



aşıdan bir gün önceki gün bahçedeki hallerimiz :)

4 yorum:

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Annelik... Ah ah tatmayınca asla anlaşılmayacak o ender duygulardan bir tanesiymiş. Anne olunca dünyanın rengi bile değişirmiş bu o kadar doğru ki. Tanrım bize her daim evlatlarımıza yetebilecek, onların her sorununda arkalarında kale gibi durabilecek, hatalarında karşılarında olabilecek gücü versin. Kızamık aşısı için yazdığın ayrıntıyı hiç bilmiyordum demek ki biz de bu ayın sonunda kızamık aşısının 1. dozunu vurduracağız. Hayırlısı bakalım. Kuzucuğun cesaretine de Maşallahh...

sevgiler...

Unknown dedi ki...

çokkkk teşekkür ederim murat:)

Unknown dedi ki...

bütün bu güzel dualarına amin diyorum cnm evet kızamık aşısı bu ay sonunda yapılacak bebişe ben diğer önemli gelişmeleri aktarırım yine burdan cnm iyi günler:)