23.4.13

23 nisan güncesi










23 nisan neşe doluyor insan diye başladık güne. Oğluşumun ilk 23 nisanı:). Bütün tatil günlerini iple çeken planlar yapan ben bugün evden dışarı çıkmak istemedim çünkü oğlumla evimde vakit geçirmeyi istiyordum. Eşim balığa gitti.Umarım eve bol balıkla döner:)balığı çokk severimm.İyikide evde kalmışız bebeğimin odasında tamamlanması gereken bir takım işlerimi hallettim kışlık kıyafetlerin bir kısmını kaldırdım temizlik yaptım yemek yaptım aaa birde helva irmik helvası:) Ben genelde herşeyi göz kararı yaparım buda onlardan biri oldu işte




kendimce süsledim işte












dün gece bir kitaba başladım kitabın kapağı ve üzerindeki motto çok etkiledi beni gayet sürükleyici gidiyor şu an seviyorum kadın yazarları okumayı gizli bir dayanışmaya katkıda bulunuyor gibi hissediyorum kendimi Ece Temelkuran'ın daha önce 'muz sesleri' adlı kitabını okumuştum. Ortadoğu'da geçen bir romandı yazar bu kitabı yazabilmek için 9 ay Beyrut'ta kalmış.


çünkü bir erkek bir kadının nefesi kadar diyor yazar







şu an 50.sayfadayım birazdan kitabıma gömülücem  tekrar bana keyifli okumalar bebiş uyanana kadar ne kadar okuyabilirsem işte:)










8 yorum:

Banu dedi ki...

Türkiye'nin büyük bir çoğunluğu gibi biz de daha kışlıkları kaldırmaya cesaret edemiyoruz burda:) Mevsimlik kıyafet çıkarma&toplama işleri yük gibi görülüp sürekli ertelense de eğlenceli olur yaparken. Ben genelde mevsimin sonuna doğru aldığım kıyafetleri unuttuğum için görünce mutlu olurum (sanırım bahane arıyorum mutlu olmaya:) İrmik helvası ennn sevdiğim tatlılardan biri, kasede içi dondurmalı servisini de muhakkak dene derim, hem çok leziz hem çok şık oluyor.
Vee yıllardır gazete(ler)deki köşesini takip ettiğim Ece Temelkuran'ın benim de ilk ve tek okuduğum romanı Muz Sesleri idi. Edebiyatçı kimliğini gazeteciliğinin oldukça gerisinde buldum açıkçası, Beyrut'tan başka pek bi şey kalmadı bende o kitaptan. Gerçi Beyrut da öyle bir kaldı ki ilk fırsatta gidip görmek istediğim şehirlerden oldu:) Bu arada önceki Dostoyevski klasiği bittiyse postunu bekliyoruz:)

Gurme Şirine dedi ki...

evet ya havalar bi öyle bi böyle...
irmik helvasını çok severim...
bende istiyorum :)
ellerine sağlık canım...

Unknown dedi ki...

cnm ilk fırsatta yazarım:)

Unknown dedi ki...

şirine eminim sen daha güzelini yaparsın:)

Aysegul Uluc dedi ki...

blogunu yeni kesfettim, hemen takipcin oldum :) ben de beklerim

http://www.stylishtimes.net/

Unknown dedi ki...

çok memnun oldum mutlaka uğrarım :)

Unknown dedi ki...

ne zamandır da yapmıyordum canım çekti..yanlız görsel haika ellerinize sağlık..
ha birde kelime doğrulamasını kaldırabilir misin..

Unknown dedi ki...

mrb teşekkür ederim akşama sizde yapın o zaman:)