29.9.13

eylül biterken


 Eylül ayı da geldi geçti, sonbahar artık iyice kendini hissettirmeye başladı.Gündüzler hala sıcak olsada geceler serin ama olsun ben sonbaharı severim hele yağmura bayılırım. Gelelim bu hafta sonunun  etkinliğine;
cumartesi günü  Göktürk'ü köpek çiftiğine götürelim dedik özellikle eşim çok istedi bunu çünkü kendisi tam bir köpek severdir. Göktürk'ün köpeklerle beraber büyümesini istiyor duygusal zekasının  gelişmesi için.:) Eee tabi haklı ben ise köpeklerden uzak dururum dokunamam bile. Ben uzaktan onları izlemekle yetindim onlar bab oğul keyfini sürdüler oğlum köpekleri çok seviyor çok:). Köpeklerin seslerini duyar duymaz onların seslerini taklit etmeye başladı.


bu arada kombin fotoları yapmak istiyorum ama evde fotoğraflarımı çekecek kimse olmayınca kalıyor öyle. Dönüşte eşim birkaç fotoğrafımızı çekti .Bu seneye kadar ben hiç dolgu topuk giymezdim ama şu an ayağımdan çıkarmıyorum desem yeridir çok rahatmış kullanımı.




salıncakta 2 kişi, oğlum kucağıma zor sığıyor artık




oğlum yaklaşık 20 gündür yürüyor ama arada emeklemeye devam:).(bu arada oğlum 14.ayını doldurdu) Biz onu çimenlere bırakmıştık bakın nerde bulduk :). O gün her tarafı kir  toz içindeydi ama kirlenmesine izin verdik çünkü çok mutluydu  bir o yana bir bu yana koşarken o an ne demişler kirlenmek güzeldir bıraktık çocukluğunu yaşasın çocukların kişisel özerkliklerini  kazanmalarında ilk  ve en önemli adımlardan biriside bu.


 sevginin en saf hallerinden biri daha bu köpek evet sevilebilir cinsten gayette uysaldı.



 baba çocuğa köpek sevgisini  aşılarken, Göktürk çoktan köpeklere gönlünü kaptırdı bile... Çocuklar hayvanlarla  birlikte büyünce merhamet duyguları  daha çok gelişiyor. Küçük yaşta empati yeteneklerinide geliştirmeye başlıyorlar. Minik kalplere minik arkadaşların hep eşlik etmesi dileğiyle....


1 yorum:

Unknown dedi ki...

her zaman söylerim yine söylüyorum ben bu prense aşığımm ;)