7.4.13

pazar kahvaltımız:)

Pazar kahvaltısına misafirlerim vardı hal böyle oluncada erkenden kalktık. Çocuklu bir bayan olarak elimden geldiğince bir şeyler hazırladım daha doğrusu hazırlamaya çalıştım. Tahmin edersiniz ki miniklerle sofra hazırlamak bayağı zor .Bizimkide bu aralar o kadar hareketliki iki dakika yerinde durmuyor hemen çığlığı basıyor :) Neyse bir şekilde oyaladık beyimizi:) Bizi zor günler bekliyor:)  Pazar kahvaltıları  arkadaşlarla, dostlarla, sohbetle, kahkahayla güzel:) tabi birde miniğim Göktürk'le. Sofrada neler mi vardı? işte burada:




Böreği sevgili misafirim Gülaç getirdi ellerine sağlık çıtır çıtırdı:) Fotoğraf çekilirken omletlerimiz yapılmaktaydı.



Kahvaltıda yakın arkadaşım  Banu da vardı  taa Ankaralardan geldi soframıza eşlik etti, gönlümüzü şenlendirdi:) Bebişimle biraz vakit geçirdiler, kaynaştılar sonra bebiş uykuya teslim oldu. Bizde bu  güzel günü ölmsüzleştirmek adına 1  fotoğrafla taçlandırdık günü:) 







6 yorum:

Unknown dedi ki...

esracım yine eskilere götürdün beni .. banusum sen ben seda nasılda güzel vakit geçirirdik.. 1 dik 2 olduk sonrada 3 olduk ama arkadaşlığımız hiç bozulmadı.Şimdide çocuklarımızla etkinlikler yapıp güzel vakit geçiriyoruz.Bundan sonraki buluşmanızda bizde olmak istiyoruz duyurulur:) o güzel yiyeceklerden ve şık sofrandan bende istiyorum yani:)

Unknown dedi ki...

meliscim siz yeterki misafirim olun sizede güzel sofralar kurarım:) allah ağzımızın tadını bozmasın:) bebişlerle etkinliklere devam

Banu dedi ki...

E-posta yoluyla ortalıkta dolaşan bir sunum vardı bi kaç yıl önce. Dünyada en önemli buluşlar yapan bilim insanlarını, tarihe damga vurmuş isimleri soruyordu. Sonra da sizin hayatınızda iz bırakmış kişileri, şunu öğreten öğretmeniniz, şunu yaptığınız arkadaşınız vs. İlk soruya -okullarda yıllardır defalarca duymamıza rağmen- cevap veremezken ikinci soru hiç düşünmeden hatırlanıyordu. Başarılarınız, kazandıklarınız unutulabilir ama insanların hayatında bi yeriniz varsa hep hatırlarsınız diye bitiyordu sunum. Çok etkilenmiştim ve o gün karar verdim; daha çok zaman ayıracaktım sevdiklerime, hayatlarına daha çok dokunmaya çalışacak, daha güzel izler bırakmaya çalışacaktım. Kimi zaman ilişkilerim için hep benim çabaladığımı düşünüp umutsuzluğa kapılsam da kazandıklarımın çok daha fazlası olduğunu düşünüyorum. Artık aynı şehri, aynı işi, hatta benzer hayatları paylaşmasak da birbirimizin hayatında derin izler bıraktık biz. Bundandır ki uzun zaman sonra kaldığımız yerden başlayabiliyoruz böyle güzel bir sofra başında. Sevgiyle...

EBRUCA RENKLER dedi ki...

kahvaltı en sevdiğim öğündür.Bu yüzdendir ki hazırlamayı da çok severim.Eline sağlık.Sevgiler

Unknown dedi ki...

benimde öyle helede uzun uzun yapılan bol sohbetli kahvaltılara bayılırım:) teşekkür ederim

Unknown dedi ki...

canım benim birbirimizin hayatlarında kesinlikle derin izler bıraktık ve bırakmayada devam edeceğiz:) sen zaten sevdiğin herkesin hayatına sevgiyle dokunuyorsun; sıcacık ses tonun ve samimi sohbetlerinle her zaman bizimle olmaya devam edeceksin.Daha güzel daha bereketli sofralarda buşucağız yine:)