15.4.13

ordan burdan parça parça alışveriş

 
 
 
 
  
 
  
ilk alışveriş postumla merhaba
alışveriş bir insanı bu kadar mı mutlu eder ya ediyor işte:) yemek içmek kadar gerekli bence:) öncelikle ayakkabı AŞKTIRla başlayalım. Yukarıdaki sandaletler   Polaris'ten  farklı renkleri vardı ama ben turkuaz ve kahvenin uyumuna bayıldığım için bunları aldım. Sandaletsiz bir yaz düşünemiyorum hele ki Alanya'da. Yazın ayağımdan hiç çıkarmam desem yeridir. Renkli tac ve mavi taşlı yüzük ise küçük bir butikten. Ne zamandır beyaz bir güneş gözlüğü arıyordum işte buldum bu yaz vazgeçilmez aksesuarlarımdan biri olacak.
 
 
 
 
 
 
gelelim çantamıza ; çanta Koton'dan % 50 indiriminden kaptığım bu parça tam baharlık bol bol kullanılacak:)
 
  
favori kombin  kıyafetim tunik tayttır öyle rahat ki bu beyaz tuniğide ( jimmy key) çok beğenerek almıştım önü kısa arkası uzun modellerden. 



 
gelelim nar çiçeği pantolonumuza Lcw'dan , yeni sezon ürünlerinden. Bu pantolonun önce lacivertini denedim sonra bu renkte karar kıldım iyikide bunu almışım.  Cepteki fermuar detayı hoşuma gitti.
 
 

malum yaz geliyor böyle oluncada plaj kıyafetlerinide alışveriş listesine dahil etmek gerek:). Bu deniz şortunuda Colin'sten aldım. Fiyatı gayet uygundu.



 
ve son olarak bu baskılı tayt Komredan'dan. Karışık baskılı ve kısa oluşu hoşuma gitti sepete ekledim.Taytımı bir tunikle kombinlediğimde benim için rahat kurtarıcı bir parça olur:)
herkese bol alışverişli günler dilerim:)

6 yorum:

Gurme Şirine dedi ki...

yeni ciicler hayırlı olsun...
sandalateine bayıldım :)
en sondaki taytlar bu sene çok moda :)
hepsini severek kullan canım...

Unknown dedi ki...

bende hepsine bayıldım ama tek sorun bensiz alışverişe çıkman:D lütfen esra hanımcım bidahakine beraber gidelim:) sonuçta alışveriş yapmak can'dır!herşeydir:)
Paranın bol alışverişinin çok olması dileğiyle:)

Banu dedi ki...

En güzeli çanta diyordum ama gözlüklere de bayıldım. Sandaletlerden ben de alsam olur mu? Pişti olmayız nasılsa;) Taytı keşfetmekte neden bu kadar geç kaldım ki diye hayıflanırım, böyle güzel tuniklerim olmadığı içindi herhalde. Pantolon rengi konusunda skalamın çok geniş olduğunu ise bilmeyen yok sanırım. Velhasılı kelam zevkli kadınsın cicim:)

Unknown dedi ki...

çok teşekkür ederim tatlım daha güzelleri senin olsun:))

Unknown dedi ki...

canım ya ne demek sen yeterki iste paramız olduğu sürece alışveriş yaparız:)asla hayır demem diyemem:)

Unknown dedi ki...

banuşum sandaletlerden tabiki alabilirsin hem konforlu hem şık:)pantolon konusunda ise gökkuşağının tüm renkleri sende ve hepside san çok yakışıyor tayttan hala bulabilirsin:)istersen bu tarz bir tunik göndereyim sana ne dersin?:)