3.4.13

bi ' kahve?

kaçamak anlarımdan biri


Kaçamak anlarımdan biri diyorum çünkü bebeğim az önce uyudu bende fırsattan istifade  kahvemi yapıp  bilgisayarın başına geçtim.  Bu aralar bu kitabı okuyorum fırsat buldukça  kitabı bitirir bitirmez kitap analizimi sizlerle paylaşacağım:)Son zamanlarda dünya edebiyatına merak saldım. Bu arada  bebeğim geçen gün hastalandı muayene için doktora götürdük doktor bebeğin hastanede 1 gece kalması gerketiğini söyledi öyle berbat bir andıki.Kuzum hastaneye girer girmez hemen huysuzlanmaya başladı. Kuzumun bronşit hastalığı tekrarladı, berbat bir hastalık:(( Bebeğimin hasta olduğu an hayat duruyor :( Neyseki  bebeğimin sağlığı şu an daha iyi. Gözümüz gibi bakıyoruz ona  inş  hastalık tekrarlamaz.

işte benim bal kaymağım:)



süt kuzum denizi seyre dalmış:)











küçük adamla büyük AŞK:) 
                              
                                            

9 yorum:

Unknown dedi ki...

benim içinde huzur bir fincan kahve ve severek okuduğum bir kitaptı bir zamanlar:) şimdiyse kızımın beni kapıda karşılaması.. hayata bakış acımız yaşadıkça değişiyor ve değişmeye devam edecek!..

Unknown dedi ki...

cnm herşeyi çok güzel özetlemişsin o cimcimenin koşarak seni karşıladığını düşünüyorumda ne tatlı bir an:) anne olduk mutluluk kaynağımız bebişlerimiz oldu ama bazen küçük kaçamaklar yapabiliriz:)

Unknown dedi ki...

haklısın canım küçük kaçamaklar herzaman iyidir:)hayata renk katar, heleki yeni anne olmuş ve anneliğe uyum sağlamaya çalışan biz gibilere çok daha iyidir:)

gooogoook dedi ki...

Miniklerle kaçamak kolay olmasa gerek, kitap ve kahve keyfi anlamında:), Nasıl da tatlı tatlı denize bakıyor. Hastalığının geçtiğini umarım:) sevgiler.

Unknown dedi ki...

kesinlikle çok zor ama işte keyif için küçük zaman dilimleri yaratmaya çalışıyoruz:) bebeğim şu an çok daha iyi bu değerli yorumunuz için teşekkür ederim:)

Banu dedi ki...

Anneler kaçamak yapabilmeli ki çocuklarıyla daha kaliteli zaman geçirebilsinler:) Kitap analizini bekliyorum dört gözle, ben de uzun süredir çağdaş Türk edebiyatından başka bi yere kafamı çeviremiyorum, çeviri kitap okumayalı çok zaman oldu. Klasikler konusunda ise komik bi düşüncem, yaşlanınca okurum diyorum kendime:)) Kitabın adı çok asi yalnız; sıkı bir kapitalizm eleştirisi mi yoksa?;)

Unknown dedi ki...

yenilendiğimiz o eşsiz kaçamak anları;hele kahve de varsa o an dünya dursun ;)

Unknown dedi ki...

zülfiyeciğim kesinlikle hemfikiriz seninlede bir gün kahve keyfi yapalım:)

Unknown dedi ki...

banuşum kitabı hala okumaktayım bitirir bitirmez analizimi paylaşacağım seninle:)kitabın başlığı çok ilgimi çekti zaten senin gibi bir kitap kurdunun klasikleri okumadığına inanmıyorum eminim çoğunu okumuşsundur