29.3.13

cumayı seviyoruz:)

Bugün günlerden cuma. Cuma günlerim nedense hep keyifli geçmiştir. Bebeğim olduktan sonra haftasonunu iple çeker oldum neden mi? çünkü çalışan bir anneyim haftasonu bebeğimle doya doya vakit geçirebiliyoruz. Bebeğim şu an 9 aylık bu 9 aylık süreçte o kadar çok şey öğrendim ki mesela sabredebilmeyi, uykusuz kalabilmeyi,fedakarlığı, koşulsuz sevebilmeyi hatta kücücük bir corabın ya da oyuncağın beni ağlatabileceğini..... Annelik müthiş bir duygu ama zor zanaat çalışan kadınların daha çok yıprandığıda bir gerçek neyse bu konu diğer bir postun konusu olsun:) neyse efendim haftasonları neler yapıyorsunuz dediğinizi duyar gibi oldum :) bebeğimle yemek yiyoruz, geziyoruz, çizgi film izliyoruz, yeni hece çalışmaları yapıyoruz, dans ediyoruz, kahkaha atıyoruz kısacası çok eğleniyoruz. Bebeğimin büyüme sürecini gördükçe zamanın acımasız bir şekilde ilerlediğine bir kez daha tanık oluyorum. Bazen hiç büyümesin diyorum eşime bu bebek kokusu hiç gitmesin kuzumdan. iŞTE böyle yukarıdaki fotoğrafta yine bir pazar gezmesinden bebişim kahvaltı sonrası uykusuna dalıverdi annede rahat rahat kahvesini içip arkadaşlarıyla sohbet etti:) ONU UYKUDAYKEN bile özlüyorum bazen keyifli cumalar:)     

3 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Banu dedi ki...

Esracığım bundan 5-6 yıl öncesini hatırlıyorum da senin böyle bir anne olman şaşırtıcı geliyor:) Zamanın acımasızca akması konusunda ise ben de yeğenime baktıkça aynı şeyleri düşünüyorum; kamera elimde sürekli çekim yapıyorum elimizden kayıp gidivermesin bu halleri, yarım yamalak konuşmaları, bana "Bonucum":) demesi diye. Bazen de diyorum ki her yaşlarının, her hallerinin tadı başkadır muhtemelen. Göktürk'ün büyüdüğünü, seni anlayıp sohbet ettiğini, fikirlerini söylediğini düşünsene. Bir anne için bu da büyük bir mutluluk olsa gerek. Önemli olan 'an'larımızın keyfini doyasıya yaşayabilmek sanırım.

Unknown dedi ki...

banuş yine döktürmüşsün cnm aynen her anları çok kıymetli çok hayat onlarla anlam kazanıyormuş meğer:) teyze olarak bu duyguyu bu kadar yoğun yaşıyorsan seni anne olduğunda düşünemiyorum:) müthiş donanımlı bir anne olcağından eminim