26.10.13

esse ve kipa indirimlerinden payıma düşenler




Züccaciye alışverişine bayılırım adeta kendimden geçerim.Geçen gün de  yolum Esse'ye düştü kırmızı etiketli ürünlerin hepsinde indirim vardı. Ben uygun bir fiyata bu  şirin kutuyu aldım, bu teneke kutuyu abur cubur kutusu olarak kullanıyorum. 




takımı bozulmuş çatal bıçak takımlarından  3 tatlı kaşığı aldım oğluma.




sonraki gün yolum Kipa'ya düştü bu güzel ikram tabaklarında indirim vardı. Bu yaprak desenli tabaklardan 2 tane aldım. Çok amaçlı kullanıma uygunlar:)






birde bu kayak tabağı aldım salata ve soslarda kullanmak için hepside mutfağımın baş köşesinde yerlerini aldılar. İndirimler hala devam ediyor uğrayın derim:)



20.10.13

yeni saç imajım


 İnsan bazen kendi görüntüsünden ya  sıkılır bende öyleydim bu aralar hemen kuaförün yolunu tuttum yazın her gün saçımı topluyordum sıcaktan dolayı ama kışın fönlü saçlarla takılmayı seviyorum.Öncelikle saçımın rengini değiştirdim karamel yaptırdım ama fotoğrafta ışıktan dolayı pek belli olmamış ve birde Victoria Beckham tarzı saçlarıma geri döndüm bu modeli 3 sene öncede severek kullanmıştım. Değişiklik iyi geldi ruhuma aynadaki yeni görüntüm mutlu etti beni.Değişimi seviyorum:)

2 minik bayram karesi


Herkese merhaba bir bayram daha geldi geçti, bir uzunnn tatil daha bitti.Biz bayramda Denizli'deydik. E tabi bayramdan geriye güzel kareler kaldı. Oğlumun bayram kombini buydu burda biraz asi çıkmış o gün biraz huysuzdu. Benim bayram kombinim ise bu siyah beyaz elbisemdi, o dakikada  saçlarımı ve makyajımı henüz yapmamıştım o yüzden fotonun yukarısı yok:).


bu güzel karede 2 kuzu var minik kuzu büyük kuzuyu severken ; hayvanlara bayılıyor adeta hayvanlar onun için hep bir oyun arkadaşı.( dip not:malesef  bu bir veda fotoğrafı oldu).
 
hepinize keyifli pazarlar
                                                       

2.10.13

hoşgeldin sonbahar

 

  

Bu yazdan kalma görüntüleri çok özleyeceğim. Gece yarısı fırtına  sesiyle uyandım ama ne fırtına. Artık hava fırtınalı, puslu, yağmurlu buralarda ama olsun her mevsimin tadı başka ama

sonbahar çocuğu olduğum için sonbaharın yeri ayrı bende.





hoşgeldin sonbahar 
hoşgeldin sıcacık bitki çayları
hoşgeldin mis gibi kahve kokusu
hoşgeldin mis gibi tarçın kokusu
hoşgeldin patlamış mısır ve film günleri
hoşgeldin kızarmış  ekmek kokusu
hoşgeldin  bol yağmurlu fırtınalı günler
hoşgeldin melankolik şarkılar 
hoşgeldin mum ışığı 
hoşgeldin  sıcacık ev sohbetleri