30.3.13

BUDVA' DAN SESLENİYORUM:)

2011 eylülünde yakın bir arkadaşımla  4 günlük  Dubrovnik-Karadağ-Bosnahersek turuna katılmıştık. Aslında Prag' a gitmek istiyorduk ama vize almada sorun yaşayınca rotayı Dubrovnik'e çevirdik. Hırvatistan'ı seçmemizin temel nedeni bu turun vizesiz oluşuydu:) Fena da olmadı ama 4 günde 3 farklı ülkeyi görmüş olduk. Hırvatistan'ın başkenti Zabreb'i göremedik buna çok üzülmüştüm. Bu fotoğrafta BUDVA'DAN. Budva Karadağ'da bir sahil şehri.Plajıyla ünlü, denizi gayet berraktı. Eskiden Budva TÜRK toprağıymış ama 1573'te Venedikle  yapılan bir anlaşmayla, ülkeye geri verilmiş. Bir gün yolunuz düşerse mutlaka uğrayın:)) Tedbil-i mekanda gerçekten ferahlık varmışş:))


Budva'da ara sokaklarda kaybolmak çok keyifliydi, arkamdaki taş eve de bayıldım ne kadar nostaljik görünüyor. Keşke bu ev Budva'daki yazlık evimiz olsaydı :) Bu ara sokaklar yaşanmışlık, tarih, aşk, çocukluk, gençlik kokuyor.....
Bosnahersek ve Dubrovnik başka bir postun konusu olsun:)
içimizdeki gezme tozma aşkı hiççç kaybolmasın:))

29.3.13

cumayı seviyoruz:)

Bugün günlerden cuma. Cuma günlerim nedense hep keyifli geçmiştir. Bebeğim olduktan sonra haftasonunu iple çeker oldum neden mi? çünkü çalışan bir anneyim haftasonu bebeğimle doya doya vakit geçirebiliyoruz. Bebeğim şu an 9 aylık bu 9 aylık süreçte o kadar çok şey öğrendim ki mesela sabredebilmeyi, uykusuz kalabilmeyi,fedakarlığı, koşulsuz sevebilmeyi hatta kücücük bir corabın ya da oyuncağın beni ağlatabileceğini..... Annelik müthiş bir duygu ama zor zanaat çalışan kadınların daha çok yıprandığıda bir gerçek neyse bu konu diğer bir postun konusu olsun:) neyse efendim haftasonları neler yapıyorsunuz dediğinizi duyar gibi oldum :) bebeğimle yemek yiyoruz, geziyoruz, çizgi film izliyoruz, yeni hece çalışmaları yapıyoruz, dans ediyoruz, kahkaha atıyoruz kısacası çok eğleniyoruz. Bebeğimin büyüme sürecini gördükçe zamanın acımasız bir şekilde ilerlediğine bir kez daha tanık oluyorum. Bazen hiç büyümesin diyorum eşime bu bebek kokusu hiç gitmesin kuzumdan. iŞTE böyle yukarıdaki fotoğrafta yine bir pazar gezmesinden bebişim kahvaltı sonrası uykusuna dalıverdi annede rahat rahat kahvesini içip arkadaşlarıyla sohbet etti:) ONU UYKUDAYKEN bile özlüyorum bazen keyifli cumalar:)     

blog dünyasına merhaba:)

bu blog 9 aylık oğlum GÖKTÜRK' e ithaf edilmiştir :) sizler için AŞK ın resmini çizdik...